Zomernieuws

De zomer is begonnen. Vakantie. Genieten van de zon. Misschien wel wat hoosbuien, maar over het algemeen is het een heerlijke tijd om samen met elkaar even weg te zijn.

Bij ons wordt er, naast de welverdiende vakanties, natuurlijk ook hard doorgewerkt. Summerschool komt er weer aan en we zijn bezig met een ontzettend leuk bedrijfsbezoek in november. Hierover later meer. De eerstvolgende koffieochtend is op 29 augustus en we werken nog steeds hard aan de kennisbank en de website. 
Genoeg leuks om straks aan het einde van de zomer weer te knallen.

Heb jij je al opgegeven voor Summerschool op 15 september? Doe je dat voor 1 augustus a.s. dan maak je kans op een ontzettend leuke 1 op 1 met de workshopgevers van die dag: Vlinerlin of Imagoburo Antré. 

Op donderdag 15 september treffen we elkaar in De Oude School in Wieringerwaard.
We hebben een mooi programma samengesteld met een tweetal inspirerende workshops, een korte wandeling, een geheel verzorgde lunch en uiteraard sluiten we af met een borrel aan het einde van de middag.


De workshops zullen verzorgd worden door Linda Smit (Vlinderlin) en Imagoburo Antré. Deze kleurrijke dames zullen ons op interactieve manier meenemen in hun verhaal.

Linda Smit is Instagram- en smartphone expert. Met haar 52 duizend volgers mag je haar gerust influencer noemen. Zij gaat ons meenemen op een van haar smartphone photowalks en gaat ons handige tips en trucs leren, zodat je jouw telefoon en jouw instagram voor je kan laten werken.

Anna Keppel en Thérèse Rood vormen samen Imagoburo Antré. Zij helpen ondernemers met inzicht krijgen in hoe zij overkomen op de ander qua kleurgebruik (bijvoorbeeld in een logo) en kleding. In deze workshop leren we elkaar én onszelf beter kennen.

Nog even alle gegevens op een rijtje:

Datum: 15-09-2022
Tijd: 9:30 – 16:30 uur
Kosten: gratis voor leden, niet leden betalen €75,- (inclusief lunch).

Dit is de link om je aan te melden: https://www.fem2business.nl/events/summerschool-2022/