overdragen voorzitterschap

Wisseling van de voorzittershamer

31 maart was het dan zover. De voorzittershamer ging over van Susanna naar Yvonne. Na 7 jaar in het bestuur was het voor Susanna Klaver tijd om het stokje over te dragen. Susanna heeft enorm veel betekend voor Fem2business. Wij danken haar voor haar tomeloze inzet en wensen haar veel succes met haar nieuwe plannen. Want dat weten we zeker; bij Susanna komen er altijd weer nieuwe ideeën en plannen boven.

Yvonne Laurijsen neemt vanaf 1 februari de honneurs als voorzitter waar. Wij zijn erg blij dat Yvonne zich bij ons aansluit. Zij vertelt over deze overname:

‘Precies een jaar geleden was mijn goede voornemen mijn netwerk eens te vergroten in mijn nieuwe leefomgeving. Na de eerste koffie-ochtend voelde ik gelijk de klik met Fem2Business; dé no-nonsense netwerkorganisatie voor ondernemende en ambitieuze vrouwen uit Noord-Holland. Het voelde als een warm bad.

Gisteravond tijdens het fantastische jaardiner bij Restaurant TOV kreeg ik de eer ‘de hamer’ als nieuwe voorzitter over te nemen van Susanna Klaver . Susanna heeft de afgelopen jaren aan het roer gestaan en met veel kracht voorwaarts Fem2Business geleid en daarnaast ook tijdens de moeilijke Corona periode levendig en stabiel weten te houden. Gisteren bleek wel hoe geliefd Susanna is voor het netwerk, gelukkig blijft ze bij ons!

What’s New? Dat is het thema voor 2024. Innovatie & vernieuwing. 
Op zoek naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden in je onderneming, voor je klanten of je persoonlijke ontwikkeling. Off-line en On-line; ontwikkeling van nieuwe tastbare producten, nieuwe belevingen of vermaak, innovaties in dienstverlening, met mensen of digitaal. 

In mijn vak als ontwerper is trial-and-error dagelijkse praktijk, veel experimenteren en keuzes maken. Keuzes maken is niet simpel geel of groen, maar bestaat voor creatievelingen uit vele vele tinten en nog meer.
De onzekerheid blijft tot het laatste moment en dat is met ondernemen net zo. Maar als je geen keuze maakt en niet gaat Doen, dan verandert er niets, vernieuw je niets en ontwikkel je zelf ook niet. Je weet ook niet of het iets geworden zou zijn en dat houdt weer elke ontwikkeling tegen. Dus What’s New? Go for it!

Het huidige bestuur met Ryanne Roozendaal(PR), Merianne Mak (Secretaris), Nancy Moras (Penningmeester) is vanaf heden uitgebreid met Sharron Droog (PR) en Daniella den Iseger (Relaties/Verbinder).

Ik heb heel veel zin om samen met al deze enthousiaste doeners & alle huidige en toekomstige leden er een mooi en inspirerend Fem2Business jaar van te maken!’

Meer lezen over Yvonne? Dat kan! Op onze ledenpagina stelt ze zich verder voor.

Namens het bestuur zeggen wij:

Susanna bedankt! Welkom Yvonne.