fem2business-netwerk-schagen-ondernemers-vrouwen-noordholland

Winnaars Fem2Business-Heldinnen-Actie

Fem2Business geeft 2 kaarten Summer School weg aan heldinnen

Vrijdag 8 maart was het internationale vrouwendag. Op die dag konden alle leden van Fem2Business hun heldin aandragen voor gratis kaarten voor Fem2Business Summer School. Dit jaar is Summer School een jubileum-editie omdat Fem2Business 10 jaar bestaat. Tijdens Summer School wordt de volgende stap gezet na de stevige basis van afgelopen jaar. Masterclasses die gepland staan gaan onder andere over financiële planning en strategische marketing. Een dag lang werken aan jezelf en aan je bedrijf. Dat gun je jouw heldin ook. Na overleg van het bestuur gisteren maken wij vandaag de twee ticketwinnaars bekend uit alle inzendingen die wij hebben gekregen:

Heleen Hoppestein. 
Heleen maakt met haar bedrijf LoveCatchIt lintjes, boekenleggers en polsbandjes van veelal hergebruikte materialen en vanuit de gedachte dat iedereen een lintje verdient. Daarnaast is ze uitgever, heeft ze een boekenclub en is ze coach. Ze inspireert daarbij ons lid Mirando Molhoek om haar kijk op de wereld te verbreden en groter te denken. Deze visie vinden wij heel mooi passen bij internationale vrouwendag. Daar kunnen wij allemaal ons voordeel bij doen bij Fem2Business en we kijken uit naar haar komst.

Brenda Tijmes
Brenda heeft het roer geheel omgegooid en is het uitvaartbedrijf Uitvaart met een hart gestart. Anneke Tiel is enorm trots op haar ondernemerschap wat geheel buiten haar comfort-zone is, omdat ze haar dromen waarmaakt door te durven en te doen. Zolang 50% van de bevolking vrouw is maar de werkvloer niet zo eerlijk verdeeld is, zullen wij vooral moeten durven en doen om tot een gelijke kans te komen. Een mooi streven voor internationale vrouwendag.

Wij feliciteren de winnaars van harte en bedanken de leden die hun heldinnen onder de aandacht hebben gebracht. Wij nodigen de winnaars binnenkort uit om in Pand Raak de Summer School (jubileum event) tickets in ontvangst kunnen nemen. 


De andere genomineerden zullen wij verrassen met een uitnodiging voor het event op 20 mei a.s. in Tuitjenhorn waar we met top onderneemster Anita Veenendaal praten over creativiteit in je bedrijf.