Wat was het leuk!

Wat was het leuk, Summerschool 2020! We hebben ontzettend genoten.

Na de ontvangst van Irma om 10 uur ging het los. Monique, Marjolein, Mariëlle, Eveline en Susanna startten met ontzettend leuke workshops: ’echt even de diepte in’ en ’wat is dat eigenlijk lastig, het lijkt zo makkelijk’ en ’je hebt helemaal niet het gevoel online te zijn’ hoorden deze kanjers terug. 

En dat is ook zo. Schrijven is een vak, maar alle deelnemers hebben veel geleerd, veel gedaan, gelachen, geschreven en elkaar nog beter leren kennen. Dank jullie wel allemaal!

Toen de lunch! Een box van de Wentelteefjes met het recept voor wentelteefjes en de ingrediënten. Miranda Nijssen, bedankt voor het regelen en bezorgen van alle heerlijkheden. We hebben gesmikkeld, ieder op zijn eigen manier, want ook de omeletten en broodjes ei kwamen voorbij zagen we op sociale media.

De pubquiz was een uitdaging voor iedereen, haha, het blijft toch lastig sommige vragen. Marjolein, bedankt voor het regelen!

Na het middaggedeelte was er nog tijd voor een borrel (die ook in de verrassingsbox zat) en probeerden we wat na te praten. Dit bleek online lastig, maar we gaan er vanuit dat we daar in het najaar nog mogelijkheden voor krijgen. 

En hoe konden we dit allemaal regelen? Niet zonder Pand Raak: Lonneke stelde ruimtes beschikbaar, er was fantastisch internet en genoeg inlevingsvermogen om ons, als jonge honden, door het pand te laten razen. Bedankt!

Bedankt iedereen die online aanwezig was. Bedankt workshopgevers. Bedankt iedereen die heeft meegedacht en meegeholpen. 

Wij gaan de zomer in met een glimlach en zien jullie graag vanaf september weer live. Hoe en wat? We laten het jullie zo snel mogelijk weten. 

Tot snel!

Irma, Debby, Chantal en Susanna

p.s. Denken jullie er nog aan om alles wat je geleerd hebt met ons te delen? Je kunt het ons mailen: [email protected]l of je kunt het plaatsen op sociale media. Laat je zien!