Summerschool 2020 gaat online

Maar hoe dan?

Bij het opbouwen van een bedrijf denk je in eerste instantie aan wat je gaat verkopen. Een dienst of produkt waar je helemaal achter staat en waar je energie van krijgt! Daarna komt pas de uitdaging om datgene ook daadwerkelijk te gaan verkopen en het bedrijf te laten groeien.

Strategisch je marketing inzetten zal ervoor zorgen dat die groei gerealiseerd kan worden. De strategie moet je zelf uitwerken en er zijn veel onderdelen die in de strategie kunnen passen. In de loop der jaren hebben wij, als Fem2Business, niet alleen een netwerk tot jullie beschikking gesteld om mee te sparren, maar je hebt ook allerlei handvatten gekregen die je in jouw marketingstrategie toe kunt passen. Denk hierbij aan het organiseren van jouw zakelijke blogs tijdens het jaardiner, je op een podium presenteren en de mooie profielfoto’s tijdens summerschool. 

Summerschool 2020

Wat hebben we bedacht? Dit jaar kunnen we niet samenkomen met summerschool. Maar de kans die COVID-19 ons geeft is om geconcentreerd thuis summerschool te volgen. Net zoals alle schoolkinderen dat de afgelopen maanden hebben gedaan is het nu onze tijd. Tijdens summerschool 2020, op 26 juni a.s., gaan we een onderdeel van jouw marketingstrategie uitwerken tot een kant en klaar produkt. Vanaf jouw eigen werkplek, onder begeleiding van professionals, kun jij kiezen waar je jouw marketing zwaar op inzet  dit jaar. Er zijn verschillende workshops waar jij je als lid van Fem2Business voor mag inschrijven. Iedere workshop heeft maximaal 10 deelnemers, vol = vol.

Er zijn 5 workshops en trainingen van 5 docenten die de hele dag met jullie aan de slag gaan. De docenten zijn: Mariëlle Dekker, Monique Ooms, Marjolein Deutekom, Eveline Broekhuizen en Susanna Florie. De docenten zijn allemaal schrijvers en werken ieder op hun eigen manier aan teksten voor meer zichtbaarheid om marketingtechnisch goed beslagen ten ijs te komen, ieder heeft haar eigen specialisme.

Zo dan…

Summerschool wordt dit jaar gehouden op 26 juni 2020 Van 9.00 tot uiterlijk 16.30 uur Er zijn gedurende de dag vier contactmomenten met je begeleider waarin je progressie en resultaten besproken worden. Verder kun je de hele dag digitaal vragen stellen aan jouw workshop-begeleider of online meeten in de gezamenlijke online omgeving. Het resultaat van die dag stuur je op en krijg je nog met de laatste tips terug zodat je het daarna in kunt gaan zetten voor jouw marketing. Je kunt je voor 1 workhop die dag inschrijven zolang de link werkt. Als de link niet meer werkt is de workshop vol en kun je een andere workshop kiezen. De dag starten en eindigen we samen als grote netwerkgroep en we hebben wat verrassingen in petto 😉

De links zetten we vrijdag 12 juni op de site en krijg je via sociale media en de nieuwsbrief door. Houd alles scherp in de gaten!