Sharron-Droog-Businessmentor

Sharron Droog

Als strategie en mindset niet genoeg zijn..

Mijn naam is Sharron Droog en ik ben Businessmentor voor ervaren ondernemers. 

De ondernemers met wie ik samenwerk lopen hier tegenaan:

• Ondernemers die stagnatie ervaren in hun groei of (bedrijfs)resultaten en daar doorheen willen werken. Natuurlijk kun je een heleboel zelf, maar regelmatig ervaar je twijfels of je wel op de juiste weg bent. Je voelt dat je eigenlijk teveel van jezelf vraagt en dat je energiebalans wankel is.

• Ze merken dat ze zoveel ideeën hebben, dat ze stagneren in de uitvoering ervan. Hun energie is dan compleet versnipperd over allerlei projecten, werkzaamheden en andere afleiders zonder zich bewust ervan te zijn dat ze zichzelf daarmee saboteren (en ook hun omgeving).

• De manier waarop ze gewend zijn te werken, past niet meer. Als ondernemer en mens blijf je ontwikkelen en dat betekent dat waar je energie van krijgt, verandert en je soms vertrouwde rollen mag loslaten om op een nieuwe manier naar jouw bedrijf te kijken om andere acties te doen.

Strategie en mindset is vaak niet het probleem als je als ondernemer stagneert in je groei. Het probleem zit ‘m in de onderstroom. In wat niet wordt gezegd of geuit. 

Er is iets waardoor je op de vlakte blijft en niet door je groeiplafond heen breekt. Sterker nog, het levert je iets op als je dit blijft doen.

Toch vraag het ondernemerschap om uit je comfortzone te blijven gaan en te herijken. Het patroon te doorbreken dat je nu op jouw plaats houdt. 

Om jouw intrinsieke motivatie weer haarscherp in lijn te zetten met de doelen die je wilt bereiken. Helder te hebben waaraan jij je wilt committen en wat je los mag laten. 

Zodat jij anders naar je business èn je leven leert kijken. Dat je jouw intrinsieke drive inzet om zelfverzekerd de doelen te realiseren die jij allang op je netvlies hebt.

Tijd is nooit het probleem, helderheid is waar het om draait. Zodra je helderheid krijgt op waar jouw groeiplafond ligt en je de skills ontwikkelt om deze door te breken, bereik jij veel sneller je resultaten en ervaart daarbij de voldoening, die je nu mist. 

Dit is voor jou als je door wilt blijven groeien als mens èn ondernemer, je niet van fluffy tools en ellenlange trajecten bent en wilt doorpakken. 

Om helderheid te krijgen op wat jou tegenhoudt, kijk ik met jou in een Clarity Call of en hoe we kunnen samenwerken. Na het gesprek weet je exact wat jouw volgende stap is. 

Elke maand geef ik 2 gratis Clarity Calls weg. Kijk op www.sharrondroog.nl/clarity-call om hiervoor in aanmerking te komen.

www.sharrondroog.nl

Westerzwet 2

Winkel

[email protected]