Samen staan we sterk(er)

Lieve dames van fem2business,

Hoe gaat het met jullie? Daar zijn wij erg benieuwd naar.

We zien bedrijven die hun deuren moeten sluiten, bedrijven die anders gaan werken, maar ook samenwerkingen en initiatieven die ontstaan. Hoe nu verder? En hoe lang gaat het duren? Er zijn geen antwoorden, maar lastig is het voor ons allemaal op onze eigen manier. 

Als bestuur hebben we de koppen online bij elkaar gestoken. Ook voor ons geldt dat we events moeten uitstellen (het event over neuromarketing) en de dingen waar we zoveel zin in hadden kunnen nu geen doorgang vinden (summerschool, netwerkborrels). Maar, wat kunnen we wel doen? Om te beginnen hulp bieden. Hulp aan leden door andere leden door het netwerk dat we hebben aan te spreken. 

Online netwerkevent

Op 8 april aanstaande om 19.30 uur starten wij een online netwerkevent voor ondernemende vrouwen van Fem2business. Is er iets wat je kunt doen voor een ander? Waar kunnen wij helpen? 

Concreet betekent dit:

– Meld je aan voor het online event via de site van fem2business.

– Geef bij je aanmelding bij de opmerkingen aan op welke manier anderen je mogen contacten (via Facebook, mail, telefoon, of anders, dit in verband met de AVG)

– Je krijgt 8 april ’s morgens een link waarmee je deel kunt nemen vanaf je computer, telefoon of tablet en de informatie hoe je dit kunt doen

– Op 8 april ’s morgens krijg je ook een lijst van degenen die meedoen; print deze uit of open hem online. Hierop kun je de hulpvragen en de hulp die geboden wordt ’s avonds noteren (en misschien is er ook iemand in je netwerk die deze hulp kunt bieden of die de hulp nodig heeft). 

– Iedereen die zich aanmeldt krijgt twee minuten de tijd om aan te geven wat ze de leden kunnen aanbieden en waar ze hulp bij nodig hebben (zoals het bijenkorfspel in het Bullekroffie vorig jaar) 

– Je schrijft mee en legt contact met het lid via mail als je iets kunt betekenen voor de ander. 

– Wij noteren de hulpvragen en het aanbod dat we tijdens het netwerkevent horen of lezen via de chat, als je dit wilt, op de site van Fem2business bij in ‘ons netwerk’ bij je gegevens. 

Wil je overige informatie laten toevoegen op de site van fem2business laat ons dit dan per mail weten: [email protected]

Voor de toekomst

Summerschool in juni komt te vervallen, net als de netwerkborrels. Wij hopen dat het event in september doorgaat. Hierover berichten wij jullie in een later stadium. We staan in ieder geval niet stil en we gaan ervoor om dit jaar nog een en ander online en live te organiseren.

We keep you posted!