Oplaad dag voor vrouwelijke leiders

Heb je als vrouwelijke leider behoefte aan een oplaad dag en wil je een plekje reserveren voor één van de inspiratie dagen gebaseerd op het ritme van de seizoenen?

Voor jezelf kiezen en jezelf ontwikkelen brengt een krachtig effect op gang. Tijdens de inspiratie dag krijg je de tijd om rust te nemen en naar binnen te keren. Zodat er elk seizoen weer ruimte is om jezelf tot bloei te laten komen. Zonder afleiding en met hulp van toegankelijke oefeningen. Deze dag is helemaal voor jou! Na deze dag heb je meer ruimte in je hoofd. Je neemt hoe dan ook iets waardevols mee naar huis dat in de hectiek van de dag moeilijk te vinden is.         

Deze dag is bedoeld voor die vrouwelijke leider die behoefte heeft en bereid is om haar eigen patronen aan te kijken. En alleen jij als Fem2Business collega ontvangt € 50,- korting!

Meer informatie

De dag vind plaats op een steeds verschillende unieke, inspirerende plek. De kosten voor de dag zijn normaal 195 euro ex BTW, incl. koffie/thee, tussendoortjes en een heerlijke lunch. We starten om 9.30 uur en ronden gezamenlijk om 16.30 uur af.

Voor meer informatie of nog vragen, kan je contact opnemen via www.ontmoetingsveld.nl  

Ik heb er veel zin in…. We gaan aan de slag om vanuit persoonlijk leiderschap jezelf te leren kennen en om van daaruit leiding te geven aan jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Tot snel!

Met vriendelijke groet,

Mandy Giling

06-20574910  |  [email protected]