debby-versteege-movearis-schagen-netwerk-ondernemers-noordholland-vrouwen

Ontmoet onze nieuwe secretaris: Debby Versteege

Ons bestuur is deze week uitgebreid met Debby Versteege. Ze komt ons team tot de zomer versterken en we hopen dat ze daarna natuurlijk blijft. We kennen Debby als de vrouw met een van de scherpste pitches: wat vind je belangrijker, je tanden of je hersenen? Als je ieder half jaar naar de tandarts gaat, waarom dan niet eens per jaar langs de therapeut? 

Debby is psychosociaal therapeut en heeft een praktijk in Schagen. Daarnaast is ze getrouwd en trotse moeder van twee draken van jongens. In haar praktijk ziet ze dat we allemaal onze eigen beste oplossingen kunnen vinden. Ze begeleidt je graag naar het vinden van of het aan het werk gaan met deze oplossing. Maar ze brengt nu ook oplossingen bij Fem2Business en daar zijn wij als bestuur erg blij mee.

Wil je kennis met haar maken? Ze helpt nu al mee met de voorbereiding voor het event op 20 mei a.s. en je kunt als lid van Fem2Business bij Debby ook een sessie boeken om als ondernemer de winst en verlies rekening op te maken van jouw energieverdeling. Levert je onderneming energie op of kost het je energie en waarom dan? Een interessante vraag en een interessante vrouw. Debby, welkom bij de club!