Baken met Lef

Nienke Dikmans

Baken met Lef

Jij bent de meewerkend voorman in je bedrijf, het bedrijf hangt aan jou en alles zit in jouw hoofd! Dan wordt het tijd dat verantwoordelijkheid bij de medewerkers komt te liggen.

Ik ben Nienke Dikmans en jouw poppetje op je schouder. Een nuchtere West-Fries die bedrijven van 4-50 medewerkers begeleid naar een samenwerking waarbij afspraken worden nagekomen en geborgd. Ik help ondernemers met hun team aan een productieve en soepele samenwerking vanuit verbinding en plezier. Van het gesprek voeren en inzichten krijgen, naar actie met resultaat.

Ik ben geboren en getogen Warmentuuter. De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt als HR Manager in het technische bedrijf van mijn man. Inmiddels was dit bedrijf uitgegroeid tot 3 directeuren, waardoor ik naast hen werkzaam was. Van dichtbij heb ik gezien hoe het werkt om zaken te implementeren en de medewerkers JA zeggen, maar NEE doen. Vanuit mijn functie als HR, kon ik van een afstand meekijken welke actie er nodig was om te achterhalen waarom er NEE werd gedaan en waarom de actie uitbleef. 

Naast moeder van een tweeling, ben ik gek op moestuinieren en buiten zijn, maar kan ik ook genieten van de openhaard met een lekker hapje en een goed glas wijn.

Mijn bedrijf heet Baken met Lef

Baken, omdat ik geloof dat je gezamenlijk een route kan bepalen in je bedrijf. Samen kan je een doel bereiken en maak je elkaar sterker

Maar daarvoor heb je Lef nodig: 

Lef, om jezelf aan te kijken

Lef, om je écht te laten zien aan je collega

Lef, om je uit te spreken 

Heb jij het Lef om de touwtjes te laten vieren en écht de samenwerking met je medewerkers aan te gaan? Dan weet je vanaf nu mij te vinden 😊

Enthousiaste groetjes,

Nienke Dikmans

http://www.bakenmetlef.nl

[email protected]