NHN Business Awards 2022

Nomineer jouw (favoriete) bedrijf voor de NHN Business Awards 2022
Hieronder de uitnodiging voor de NHN Business Awards:

We gaan voor het 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal.De nominaties lopen lekker binnen, maar er kan nog steeds genomineerd worden. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo. Ieder bedrijf met de hoofdvestiging in de regio Noord-Holland Noord (vanaf het Noordzeekanaal/Amsterdam-Noord – Zaandam-Velsen-Noord t/m Texel) mag deelnemen. Er zijn 4 categorieën voor de deelnemende bedrijven:
– MKB Klein (0-10 FTE)
– MKB Midden (10-50 FTE)
– Grootbedrijf (>50 FTE) Naast deze basis categorieën hebben we jaarlijks een Thema Award.Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf uit een bedrijfstak, die door de jury apart wordt uitgelicht.
De Thema Award gaat dit jaar naar bedrijven werkzaam in de Energietransitie.  De website staat open om bedrijven te nomineren.
Bedrijven kunnen genomineerd worden door bijvoorbeeld een medewerker, relatie of een gemeente. Onze juryleden en hun medewerkers nomineren ook bedrijven. Daarnaast mag een bedrijf ook zichzelf via deze weg aanmelden.
Iedere genomineerde wordt persoonlijk door ons benaderd voor een bevestiging van deelname.Na de nominatie ontvangen de bedrijven een vragenlijst van de jury. Deze dient uiterlijk 15 augustus ingevuld ingeleverd te worden bij de jury, inclusief een filmpje van maximaal 1 minuut (voor intern gebruik van de jury). 
 Nomineer een bedrijf 
 Nieuw dit jaar is dat ook de genomineerden, die hun vragenformulier hebben ingevuld een logo ontvangen van hun nominatie, die ze onder hun handtekening en in hun marketing kunnen gebruiken.Bedrijven in de halve finale, finalisten en winnaars ontvingen reeds een logo. Dit hebben we nu dus uitgebreid. De eerste bedrijven, die hun logo hebben ontvangen zijn enthousiast en maken er al goed gebruik van. 
  

De jury van de NHN Business Awards 2022  
– Martien Dobber – Partner en juryvoorzitter BDO Nederland
– Jocelyne Tophoff – Eigenaar en advocaat en vicevoorzitter Victor advocaten
– Vincent Thijssen – Directeur Bestuurder Alkmaar Sport N.V.
– Karin Veen – Directeur MKB Rabobank NHN
– Dr. Rob Wouters – Voorzitter Raad van Bestuur Oogcentrum Noordholland
– Mona Roorda – Directeur/eigenaar Baanbereik
– Arthur Helling – Wethouder EZ Gemeente Hoorn
– Freek de Miranda – Directeur/eigenaar Bregman Bedrijfsmakelaardij
– Marjolijn Dölle – Algemeen directeur Werksaam Westfriesland
– Nic Wit – Directeur Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. 
– Judith Lub – Commercieel directeur Schuurman Groep  
 Heel blij worden we natuurlijk weer van alle prijzen voor de finalisten. De prijzensponsoren hebben ons weer verrast met prachtige prijzen. Naast het winnen van de Award is het natuurlijk heel mooi om een prijzenpakket te winnen, waar je als ondernemer nog beter en blijer van wordt.  Wil je weten welke prijzen onze prijzensponsoren dit jaar aan het prijzenpakket hebben toegevoegd? Kijk dan snel op onze website. 
 Bezoek onze website