Martine Pronk Praktijk Pronkstuk

Martina Pronk

Praktijk Pronkstuk

Mensen, ik ben gek op de mens. Ik ben gefascineerd door hun verhaal en belevingen die hun gevormd heeft in wie ze nu zijn. Als er in jouw levenswijze een hulpvraag ontstaat is mijn Praktijk Pronkstuk de plek voor nieuwe inzichten. 

De opleiding Epifysiologie en BrainQ hebben mij laten inzien hoe geweldig jouw lichaam je helpt zo goed mogelijk in de race te blijven. Welke levenswijze daarbij hoort is voor iedereen anders, een pad met oneindig veel nieuwe ingangen, door jouw te bewandelen op jouw manier. Voeding speelt een belangrijke rol, hoe dat ik jouw systeem energie of blokkades geeft is mooi om te weten.  

De studie “de weg van het wiel” bij Maarten Oversier geeft mij de mogelijkheid om voorouderlijke patronen te bekijken, een waanzinnige tool die magische openingen geeft. 

Nieuwe informatie geeft nieuwe inzichten daarom volg ik nu bij Karen Hamaker-Zondag de opleiding C.G. Jung psychologie. Bewust en onbewust zijn interessante fenomenen, dromen spelen daarin een rol. Dromen is iets wat ik mijn hele leven ieder nacht intens doe. Een extra motivatie om C.G. Jung zijn kennis eigen te maken.

Jij bent welkom bij praktijk Pronkstuk.

Bespreek jouw lichaam met regelmaat.

Liefs,
Martina Pronk

Orthomoleculair Natuurgeneeskundig en BrainQ Therapeut

Voeding, Levenswijze en voorouderlijke patronen

http://www.praktijkpronkstuk.nl

E-mail: [email protected]

telefoon: 06 15887579