Mariska Groen

Beau & Beau, mooi van binnen is mooi van buiten en andersom.

Door jou te coachen naar een mooie huid middels diepgaande behandelingen zoals bindweefselmassage, zorgen wij ervoor dat jij weer lekker in je vel zit. Daarvoor is je binnenkant natuurlijk ook belangrijk. Als je figuurlijk niet goed in je vel zit, zal ook je huid niet stralen.  Daarom hebben wij ook veel kennis van de huid van binnenuit, middels voeding en supplementen. Natuurlijk ben je niet alleen je huid of je fysieke lichaam. Ontspanning door massage en activering van je meridianen (energiebanen) door voetreflexmassage of cupping heeft ook veel invloed op jouw fysieke verschijning. Omdat het geheel van jou zijn, je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen, allemaal invloed hebben, is onze praktijk in de loop van de jaren flink uitgebreid in kennis en behandelingen. Beau & Beau geeft gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, detoxpakkingen, voetreflexmassage en pedicure en manicure. Daarvoor zijn er 2 huidcoaches en een huidtherapeut werkzaam binnen Beau & Beau. Ik zelf ben ook Transformatief Coach, wat inhoudt dat ik je kan helpen bij het transformeren van angsten, trauma’s en blokkades zodat jij steeds meer jezelf kunt zijn en Lichter kunt Leven.

Sinds 1997 ben ik eigenaar van een prachtig pand in Waarland. Vroeger was het een koelhuis, nu een fijne, grote praktijkruimte met ruime behandelkamers en een mooie yogastudio. Omdat we zelf niet al deze ruimtes nodig hebben en ik hou van delen en samenwerken, hebben we het pand House of Hearts genoemd. Hierin werken nu 7 vrouwen met elk hun eigen passie en vanuit het hart om jou letterlijk en figuurlijk goed in je vel te laten zitten. Beau & Beau met de huidcoaches en transformatieve coaching, Marlies  en Noel met yoga en meditatie, Suzanne met natuurgeneeskunde en Linda met orthomoleculaire therapie en voeding. Samen bieden we een totaalconcept en organiseren we mooie workshops, retraites en het Lichter Leven programma. Naast het pand hebben we een supergrote tuin die we ook gebruiken voor bijvoorbeeld de volle maanmeditaties en de gezellige open dagen en ibizamarkt die we organiseren. Kijk op onze website www.beau-beau.net om alles over onze behandelingen te lezen en wie wij zijn. Op facebook Beau & Beau huid-lijf-coaching en House of Hearts. Instagram beau_en_beau en house_of_heartswaarland. Daar houden we je op de hoogte van al onze activiteiten! Wij verwelkomen je graag!

Aanbod speciaal voor leden

Omdat je lid bent van Fem2Business bieden wij je altijd 10% korting op onze huidverbeterende produkten van hannah en medik8 en een gratis (eenmalig) intake en korte kennismakingsbehandeling zodat je ons en de producten kunt leren kennen en ervaren.
Vermeld bij het maken van je afspraak dat je lid bent en gebruik wilt maken van de korting en/of de kennismakingsbehandeling.

Mariska Groen

Beau & Beau – House of Hearts
Veluweweg 10
1738 BC Waarland
0226-422906
06-55101507
[email protected]