Lisanne-Kuilman-lizevents

Lisanne Kuilman

Ik ben Lisanne Kuilman en woon samen met mijn vriend en 2 zoons in ’t Veld. Sinds 2010 ben ik de trotse eigenaar van evenementenbureau Liz Events en sinds 2017 is hier Escape Room Schagen bijgekomen. We ontwikkelen belevingen in de vorm van escape rooms, citygames, online escape rooms. Op dit moment hebben we in Schagen 4 escape rooms, waar we vriendengroepen, families en bedrijven een toffe tijd bezorgen. Even ontsnappen aan het dagelijkse leven en je onderdompelen in een hele andere wereld. Wie wil dat nou niet?

Op dit moment zijn we een outdoor escape game aan het ontwikkelen in Schagen in samenwerking met de gemeente en Schagen Markstad, waarin we de historie van de stad betrekken, maar hebben vertaald naar een verhaal met puzzels van nu. Dit beloofd weer een super gave game te worden, welke je op elk moment kunt gaan spelen. 

Ook hebben we onlangs ons nieuwe label City Adventures gelanceerd. De stadsspellen die we onder dit label aanbieden kun je spelen in elke stad wanneer het jou uitkomt.

Met vriendelijke groet,

Lisanne Kuilman

www.escaperoomschagen.nl

www.cityadventures.nl

www.lizevents.nl