Maria-genova-Digitale-veiligheid-netwerk-vrouwen-noordholland-ondernemers-schagen

Leer meer over jouw, én je digitale, veiligheid

Digitale veiligheid gaat ons allemaal aan. Want je kunt zomaar gehackt worden… Of phising mails krijgen… of te maken krijgen met een andere vorm van cybercrime. 

Dus dit is ook voor jou belangrijk, ook als kleine ondernemer. Hoe kun je jezelf beveiligen en wat moet je wel of vooral niet doen?

Schrijfster en onderzoeksjournalist Maria Genova werd na haar bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ Komt een vrouw bij de h@cker één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy, identiteitsfraude en informatiebeveiliging. Haar praktische en interactieve lezingen trekken volle zalen. Door haar enthousiasme en passie voor het onderwerp, weet ze iedereen te overtuigen dat je serieus moet nadenken over digitale veiligheid. Door middel van duidelijke voorbeelden laat ze ook zien hoe en waarom. Omdat ze zelf geen ict-er is, gebruikt Maria geen vaktermen en kan alles op een duidelijke manier aan een breed publiek uitleggen. Hoe kun je het beste je eigen computer en het netwerk van de organisatie tegen hackers beschermen? Hoe herken je de betere phishingmails? Hoe onthoud je tientallen ingewikkelde wachtwoorden? De deelnemers zijn altijd heel blij met de vele praktische tips. De meest gehoorde reactie na afloop van de lezing is: “Dit was een eye-opener”. 

Maria Genova heeft al lezingen gegeven aan KPN, ING, Schiphol, Eneco, Achmea, PWC, De Telegraaf Media Groep, PostNL, BOL. com, Delta Lloyd, GasUnie, De Nederlandsche Bank, The Walt Disney Company, maar ook aan diverse ministeries, tientallen gemeenten, zorginstellingen, universiteiten, ondernemersverenigingen, woningcorporaties, ict-bedrijven, onderwijsinstellingen, etc. 

En nu komt ze ook naar de Rabobank op het Kooypunt om ons als leden (en hun gasten) van Fem2business heel veel tips mee te geven. Het wordt een interactieve avond. Je kunt alleen maar winnen (misschien wel letterlijk ;-))