Kim-Leegwater-kim2organize

Kim Leegwater

Ik ben Kim Leegwater, bouwjaar 1982, getrouwd met René en moeder van Fleur , Emma en Jelle. Ik woon in Spanbroek en heb nu bijna 3 jaar m’n eigen bedrijf: Kim2organize. 

Gestart na m’n herstel van m’n burn-out, in Coronatijd. Mijn bedrijsnaam doet wel eens anders vermoeden dan wat ik werkelijk doe. Ik zou namelijk eerst events organiseren, maar organiseer nu online groei (#omdenken). De 2 in mijn bedrijfsnaam betekent dat je mij niet alleen als professional krijgt maar ook als mens. De verbinding met elkaar vind ik zo fijn en belangrijk, om iets moois neer te kunnen zetten.

Wat doe ik dan nu?! Ik help andere intuïtieve, spirituele onderneemsters met het maken van een WordPress website of online academie in Learndash. Mijn kracht ligt in het combineren van de mannelijke (het doen, hup) en de vrouwelijke (intuïtie, gevoel) energie waarmee ik het verschil kan maken voor mijn klanten. 

Vaak willen ze wel maar iets remt ze nog af. Daarom loop ik graag met m’n klanten mee, als technisch sparringpartner, ik beweeg mee in de flow maar ben ook weer iemand die je een liefdevolle schop onder je kont durft te geven. Die bruisende ideeën om weet te zetten naar concrete acties en natuurlijk resultaten (een (nieuwe) website of online academie waar trainingen verkocht en gevolgd kunnen worden). 

Verder vind ik het mooie van ondernemen, de contacten met andere ondernemers, omdat je elkaar kunt inspireren en van elkaar kunt leren. Daar groeien we allemaal weer van. Prachtig!

http://www.kim2organize.nl