TOV Fem2Business

Jaardiner bij TOV wederom een verwennerij.

Het jaarlijks terugkomende event bij Restaurant TOV was wederom een groot succes! Het diner was heerlijk! De vele gesprekken met veel oude-, maar ook veel nieuwe leden waren en erg waardevol. Het bestuur had er weer een leuke draai aan gegeven om de gespreksonderwerpen te presenteren

Zo werden de zaken die we niet meer mee wilde nemen naar het nieuwe jaar opgeschreven, verkreukeld als prop papier en in de prullenbak gegooid. Of in vedergeval in de buurt van de prullenbak. Hetgeen wat we mee willen nemen van vorig jaar ging als een envelopje mee in de tas. En wat wil je vernieuwen in 2024 mocht als een vliegtuigje worden gevouwen en de lucht in gegooid worden. Yvonne Laurijsen, in haar nieuwe rol als voorzitter, las er een aantal voor. En daar stonden mooie nieuwe uitdagingen bij!

En ja inderdaad. Tijdens het jaardiner heeft Yvonne Laurijsen de voorzittershamer overgenomen van Susanna Klaver. Bekijk het volgende nieuwsbericht om te lezen hoe dat gegaan is.

Kort om we hebben weer heerlijk gegeten en gezeten. Roy en Marlies super bedankt voor de verzorging van dit mooie en heerlijke event.