Jaardiner 2018

Dames, wat was het gezellig bij het jaardiner. We hebben een avond lang met elkaar kunnen praten over onze successen van 2018 en onze mooie plannen voor 2019. En dat terwijl we enorm verwend werden door ons lid Marlies Baken van restaurant TOV.

Klein afscheid Monique

Een avond waar we alvast een eerste afscheid van Monique Ooms, ons trouwe bestuurslid voor communicatie, hebben genomen. We missen haar uiteraard enorm maar Susanna weet haar plek binnen het bestuur geruisloos over te nemen gelukkig. Het grote afscheid komt tijdens het event bij ’t Bullekroffie op 26 februari a.s., heb jij je al aangemeld? Dan komt het grote afscheid.

Nieuwe website en logo Fem2Business

Ook bij Fem2Business hebben we grote plannen voor 2019. Het is namelijk een jubileumjaar! Wil je meekijken hoe het eerste bestuur daarop terug blikt? Kijk dan het filmpje.

Het jubileumjaar hebben we tijdens het jaardiner ingeluid met een nieuwe huisstijl, logo, promofilm en website. Pffff, dat was nog even hard werken voor Monique voordat ze afsheid mocht nemen. We zijn apetrots op het resultaat.

Gelukkig hebben we de foto’s nog! Ben jij er volgend jaar ook (weer) bij?