Gretie Stelling

Gretie Stelling

Fotobeelden hebben de kracht om intense, grappige en dierbare herinneringen terug te brengen

Wat leuk dat je me beter wilt leren kennen! Je hebt me vast al gezien bij het Fem2Business TOV-diner 2024, daar kroop ik direct achter mijn camera.

Ik ben Gretie Stelling en sinds 2018 heb ik mijn eigen studio aan huis in Berkhout. Je kunt mij vinden op gretiestelling.nl en op Instagram gretiestellingfotografie.

Fotograferen is al jaren een grote passie van mij. Van kinds af aan lag ik al met mijn analoge camera in de tuin om de natuur vast te leggen. Onze dochters Liz en Puck waren ook altijd gewillige onderwerpen; zo waardevol om daar mooie foto’s van te hebben. Ze herinneren zich zeker nog de fotoserie ‘Een dag uit het leven van…’, heel ontroerende tijdsbeelden. Tijdens onze buitenlandse trips ga ik graag in alle vroegte naar markten om daar portretten te schieten van de lokale bevolking. De band Oôs Joôs en de Historische Kring Berckhout – Bobel Dyck kunnen ook op mijn fotografische inzet rekenen. 

In mijn studio ben ik gestart met het fotograferen van de allerkleinsten, de newborns. Hierbij komen mijn creativiteit, textiele achtergrond en mijn geduld heel goed van pas. Door mijn manier van werken ontstaat er al snel een heel ontspannen, rustige sfeer wat zorgt voor de allerliefste foto’s. Inmiddels heb ik heel wat minimensjes voor de lens gehad. 

Ook voor het fotograferen van zwangerschappen en gezinnen ben je bij mij aan het juiste adres. Voor een gezinsshoot kiezen we samen een mooie buitenlocatie.

Fotograferen is altijd een wisselwerking tussen fotograaf en model. Een ontspannen sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, vind ik belangrijk. Dan gaat de rest eigenlijk vanzelf. De fotoseries die ik maak hebben zowel vrolijke als ingetogen beelden. Vooral die laatste beelden zeggen vaak zoveel meer. 

Ik hoop je snel eens te ontmoeten voor mijn lens.

Lieve groet,

Gretie

Tel: 06 18 52 05 34

[email protected]

www.gretiestelling.nl

www.instagram.com/gretiestellingfotografie/