Gerda Nobel

Hallo, ik ben Gerda Nobel en ik begeleid al meer dan 25 jaar bedrijven in het MKB naar een succesvolle overname. Niet alleen verkoop, maar ook koop en toetreding tot samenwerking. Mijn bedrijf heet Overname & Opvolging Regisseur; kortweg OOR. Ik heb een boek geschreven, ‘Overname, hoe dan?’ over de uitdagingen waar mensen voor staan als ze een bedrijf overnemen. 

In 1999 studeerde ik af als Register Valuator (RV), waardeerder van bedrijfsbelangen. Ik waardeer bedrijven inclusief goodwill op professionele wijze op basis van het toekomstperspectief. 

Een van mijn cliënten zei: ‘Gerda heeft er voor gezorgd dat het overnameproces goed is verlopen. Ik beveel haar aan bij iedere ondernemer die tot een goede ontvlechting van een samenwerking willen komen.’

Ik ben getrouwd met Cor, woon in Westwoud en heb 2 volwassen kinderen. Onze zoon woont in Amerika en onze dochter lekker dichtbij in Westwoud. Mijn hobby’s zijn fitness, tennis, lezen en ‘mooi an zitten 😊’.

Mijn aanbod

In ruil voor een kopje koffie wil ik graag met leden die vragen hebben over overname of goodwill in gesprek om op hun vragen in te gaan.   

Dus als je vragen hebt bel me op 06-54291680 en zet de koffie maar vast klaar.

Gerda Nobel RV OOR
[email protected]
www.ooregisseur.nl