Summerschool 2024

Datum evenement:

17 september 2024

Tijd evenement:

10:00

Locatie evenement:

Leven van de Wind

Innoveren kun je leren!

 

De Fem2business Summerschool staat dit jaar gepland op dinsdag 17 september. Het programma is helemaal samengesteld rondom ons jaarthema ‘What’s new?’. De workshops gaan over innovatie in de breedste zin van het woord. Innoveren van jouw bedrijf, jouw aanbod. En hiermee werk je natuurlijk ook aan de innovatie van jezelf!

 

Workshop 1: ‘Haal meer uit je netwerk-gesprekken.’ – Sabine van der Hulst

Haal jij als ondernemer al genoeg uit je netwerkgesprekken? Of mag het wel een beetje meer?

Sabine van der Hulst komt voor ons een workshop verzorgen over hoe je meer uit je netwerkgesprekken kunt halen. Dit door intentioneel te netwerken én precies te weten hoe je effectieve zoekvragen stelt.

De meeste netwerkers weten wat zoekvragen zijn, maar nog niet iedereen weet hoe ze het meest opleveren! Sabine gaat jullie helpen om dat super scherp te krijgen met jullie, zodat jouw netwerkgesprekken 10x meer op gaan leveren.

Sabine: “Hi, ik ben Sabine. Toegewijd, straight mét een sterk zesde zintuig.

Ik hou van mensen. leren. verbinden. en van alleen zijn. In het netwerken gebruik ik mijn spirituele kant. Helderwetendheid en zo. Heel fijn, want ook daardoor zijn eindeloze verhalen en deepdivesessies van eindeloze uren overbodig. En kunnen we in een rechte lijn naar de resultaten die jou de winst en vervulling geven waar je naar verlangt.

Één ding is een onvermijdelijk gegeven als je ook een nieuwe realiteit wil creëren waarbij je keer op keer resultaten wil behalen. En dat is een toegewijd netwerk. Ik help je diegene te zijn die creëert wat je wil mét je netwerk.”

 

Workshop 2:  ‘Wat wil zich in jou ontvouwen?’ – Nanda Willekes

Nanda: “Uiteindelijk lopen we allemaal rond met de vraag wat we hier te doen en te brengen hebben. Hoe je daar op een stevige en vooral ‘eigen’ manier woorden aan geeft, woorden die lading geven aan jouw passie, bevlogenheid en alles wat jij doet.

De vraag die tijdens deze workshop centraal is: wat wil zich in jou ontvouwen?

Is het die visie die ontrafelt wil worden, dat nieuwe aanbod wat borrelt of die nieuwe richting die jij al wel voelt maar nog niet concreet is.

Deze workshop gaat over het bekrachtigen van wat diep van binnen al wel voelt maar nog geen woorden heeft. We vangen het. Vertalen het. Tastbaar en concreet. Voorbij alle ruis en alles wat jij jezelf vertelt. Letterlijk richtinggevend aan jouw pad. Op een manier die zoveel verder rijkt als jij nu voor jezelf kan zien.

Ik ben Nanda, klanten noemen mij Woordkunstenaar. Ik vang pure essentie, ik help visionairs aan woorden die reflecteren wie jij ten diepste bent. Verankering. Versteviging. Messaging. Positionering.”

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: 17-09-2024
Tijd: 9:30 – 16:30 uur

Uiteraard zal dit alles ook op een nieuwe locatie plaatsvinden, namelijk Vergaderlocatie Leven van de Wind. We kijken er naar uit je hier te verwelkomen!

 

LET OP: Opgeven kan tot en met zondag 15 september. In geval van annulering binnen 48 uur voor aanvang van het event, worden 50% van de kosten in rekening gebracht. Ook bij leden. Dit in verband met reeds gemaakte kosten.

Aanmelden:

Ticket type: Hoeveelheid tickets Prijs per ticket:
Gratis
44 vrij
Gratis
Nog geen lid?
15 vrij
 85,00
Hoeveelheid: Totaal:

Locatie evenement:

Totaal aantal plaatsen: 65 (59 vrij)

Door: Fem2Business

  • Leven van de Wind
  • Oosterterpweg 12
  • Wieringerwerf
  • 1771 SJ

Details over het evenement

  • 17 september 2024 10:00   -   16:30
Evenement delen
Toevoegen aan je agenda