Summerschool

Datum evenement:

15 september 2022

Tijd evenement:

10:00

Locatie evenement:

De Oude School

Ons meest gewaardeerde event komt er weer aan: Summerschool! Op donderdag 15 september treffen we elkaar in De Oude School in Wieringerwaard. We hebben een mooi programma samengesteld met een tweetal inspirerende workshops, een korte wandeling, een geheel verzorgde lunch en uiteraard sluiten we af met een borrel aan het einde van de middag.

De workshops zullen verzorgd worden door Linda Smit (Vlinderlin) en Imagoburo Antré. Deze kleurrijke dames zullen ons op interactieve manier meenemen in hun verhaal.

Linda Smit is Instagram- en smartphone expert. Met haar 52 duizend volgers mag je haar gerust influencer noemen. Zij gaat ons meenemen op een van haar smartphone photowalks en gaat ons handige tips en trucs leren, zodat je jouw telefoon en jouw instagram voor je kan laten werken.

Anna Keppel en Thérèse Rood vormen samen Imagoburo Antré. Zij helpen ondernemers met inzicht krijgen in hoe zij overkomen op de ander qua kleurgebruik (bijvoorbeeld in een logo) en kleding. In deze workshop leren we elkaar én onszelf beter kennen.

Meld jij je voor 1 augustus aan? Dan maak je kans op één van deze twee leuke prijzen; een 1 op 1 met de dames van Antré of een macro opzet lens aangeboden door Vlinderlin.

Nog even alle gegevens op een rijtje:

Datum: 15-09-2022
Tijd: 9:30 – 16:30 uur
Kosten: gratis voor leden, niet leden betalen €75,- (inclusief lunch)

LET OP: In geval van annulering binnen 48 uur voor aanvang van het event, worden 50% van de kosten in rekening gebracht. Ook bij leden. Dit in verband met reeds gemaakte kosten.

Evenement verlopen
Totaal aantal plaatsen: 50 (50 vrij)

Door: Fem2Business

  • De Oude School
  • Populierenlaan 23a
  • Wieringerwaard
  • 1766 JD
  • Nederland

Details over het evenement

  • 15 september 2022 10:00   -   16:30
Evenement delen
Toevoegen aan je agenda