DOMIBO – April

Datum evenement:

25 april 2024

Tijd evenement:

16:00

Locatie evenement:

Piet Pann

25 APRIL De allereerste Fem2business: DOMIBO!

 

Heb je behoefte om op een luchtige, gezellige manier de dames van Fem2business te ontmoeten? Dat kan, op onze donderdagmiddag-borrel.

De DOMIBO is nieuw in 2024. Deze zullen we zo’n drie keer in een jaar organiseren. Met deze versie luiden we alvast de meivakantie in! Kun je niet om 16 uur? Of wil je graag om 18 uur weer weg? Dat is helemaal prima! Je bent vrij om aan te sluiten en weer weg te gaan, zo laat jij wilt.

In het kader van ons jaarthema ‘What’s New’ zal de DOMIBO iedere keer op een andere locatie worden gehouden. Om te inspireren en om nieuwe plekken te leren kennen! Vaak wordt je door een nieuwe omgeving en locatie geïnspireerd en kun je eerder uit je comfort-zone stappen.
Heb jij een leuke en geschikte locatie voor een DOMIBO? Meld het gerust bij ons bestuur!

Alles op een rijtje:

Waar: café Piet Pann, Schagen
Tijd: tussen 16:00 – 19:00 uur

Dit betreft een gratis event; je betaalt alleen je eigen drankjes. Deze kun je gewoon bij het bestellen afrekenen aan de bar. Het eerste drankje krijg je van ons!

Ben je nog geen lid? Juist gezellig als je aanschuift. De Fem2Business DOMIBO en de Fem2business koffieochtend lenen zich heel goed om even kennis te maken met het bestuur en een aantal van de leden.

 

Evenement verlopen

Locatie evenement:

Totaal aantal plaatsen: 30 (22 vrij)

Door: Fem2Business

  • Piet Pann
  • Markt 7
  • Schagen
  • 1741BS

Details over het evenement

  • 25 april 2024 16:00   -   19:00
Evenement delen
Toevoegen aan je agenda