Daanmediation-Daniella-den-Iseger-fem2business

Daniëlla den Iseger

Sinds mijn geboorte weet ik niet beter dan dat ik ‘Daan’ word genoemd. Daan is een krachtige afkorting die ik nu inzet als naam voor mijn bedrijf. Kracht is dan ook de basis van DAAN mediation.  

Wie ik ben? Ik ben allereerst kind. Kind van gescheiden ouders. Ouders die elkaar niet hebben kunnen vinden in het collegiaal ouderschapen waarbij dat resulteerde in van één ouder. Mijn missie? Alle scheidende én gescheiden ouders transformeren tot collegiale ouders. Omdat we met jullie de stenen willen opruimen zodat de volgende generatie er niet over hoeft te struikelen.

Hoe wij dat doen? Als enige legal mediation praktijk in Nederland passen wij actieve verliesbegeleiding toe in het scheidingstraject, én succesvol. Omdat in ieder (startend conflict) verlies aanwezig is. Om kunnen gaan met dit verlies betekent in je kracht blijven. Kracht die je nodig hebt om door deze moeilijke periode heen te komen. Gelijktijdig zijn wij daardoor in  staat scheidende partners te transformeren in collegiale ouders.

Wij helpen ouders gestructureerd met deze grote stappen in het belang van kleine voeten waarbij we de zakelijke en juridische belangen niet uit het oog verliezen.

Daniëlla I. den Iseger – Legal mediator. 
www.daan-mediation.com
[email protected]
06 40 15 31 01