Daniëlla den Iseger

Hoi! Mijn naam is Daniëlla den Iseger, eigenaar van DAAN mediation en SHFT Coaching.

“Met SHFT coaching help ik multinationals bij het onderzoeken van het eigen bedrijfssysteem en de eigen bedrijfscultuur na situaties van grensoverschrijdend gedrag”. Grensoverschrijdend gedrag in de breedste zin van het woord.

Als Secure Base Coach, onderzoeker en Systeem opsteller help ik Organisaties, Teams en medewerkers met het creëren van een doorbraak zodat de weg weer open komt te liggen om te kunnen helen en te verbinden met elkaar. Zodat in die relatie gegroeid kan worden naar een andere samenwerkingsvorm waarin bedrijfsnormen en waarden, en individuele, geborgd en bewaakt kunnen worden met elkaar.  

Systemisch maatwerk. Om transitie vorm te kunnen geven. 

Ook helpen wij met doorbraakprogramma’s en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, wanneer organisaties en medewerkers vastlopen in een relatie:

Een relatie:
Met zich zelf (burnout, ziekte, rouw/verlies)
Met de partner (relatie, scheiding)
Met werkgever 

Ik help  organisaties en medewerkers om actie- en doelgericht te kunnen groeien naar een relatie waarbinnen zij meer veiligheid, grenzen en verbinding kunnen ervaren. Dat zij dat uit zich zelf kunnen putten en bewust kunnen inbrengen in relatie met een ander. Systemisch ont-wikkelen in (persoonlijk) leiderschap.

Loopt jouw organisatie(onderdeel) of medewerker vast? 

Wie ik ben? Ik ben een krijger die ontwapent op weg naar innerlijke vrijheid. De sleutels van ontwapening is al aanwezig, die help ik graag te vinden en te hanteren. 

Verder ben ik vanuit hobby een dieren preparateur, wat?

Juist. Ik zet dieren op. Daarin merk ik een voorkeur naar Vogels, vlinders en bijen. Hierin combineer ik geprepareerde dieren en edelstenen in kleine tafarelen.

Waarom je wilt werken met mij.

Gepassioneerd neem ik je mee in de beweegruimte binnen conflicten. Actief en bewust bewegen. Tegen natuurlijk. Risico nemen als het spannend wordt levert vertrouwen op. In een oefenveld met elkaar actief werken aan: luisteren, erkennen, vertrouwen en samenwerken. 

Ik leer je liefde voor conflict te ontwikkelen zodat je daarin de ander kunt blijven zien naast dat je ook je eigen kompas en koers blijft volgen, vanuit de oorspronkelijke verbinding, óok wanneer het spannend is in die relatie. 

Je zult jezelf en de ander in een doorbraakprogramma ontmoeten en met elkaar leren waarin je afscheid hebt te nemen en wat je welkom mag heten om verandering met elkaar vorm te geven. Let’s SHIFT!

Wil jij ontdekken wat ik voor jouw organisatie(onderdeel) en medewerkers kan betekenen? ​Vraag dan een kennismakingsgesprek aan: [email protected]

http://www.shftcoaching.nl