Covid 19 Update

Covid19 update:

Hallo lieve dames van Fem2Business,

In juni kregen jullie van ons de laatste nieuwsbrief voor de zomer waarin we de enthousiaste wens uitspraken om elkaar in september weer live te kunnen ontmoeten. Afgelopen week zijn wij als bestuur bij elkaar gekomen om te brainstormen hoe wij de rest van dit jaar kunnen invullen.

Helaas zijn de richtlijnen van het RIVM nog te strak om voor jullie een waardevol live event te kunnen organiseren. Op Facebook hebben wij jullie gevraagd in welke vorm jullie behoefte hadden aan komende events van ons mooie netwerk. Hierin gaven de meeste van jullie aan dat een online event de voorkeur geniet. Hoe graag wij het ook anders zouden zien, wij zijn van mening dat dit voor nu ook de enige optie is. 

Het is voor ons, net als voor jullie, een lastige situatie en periode. Hoe graag wij ook de toffe events willen organiseren die op de planning stonden, de komende maanden gaat dat nog niet lukken op de manier zoals wij dat vorig jaar bedacht hadden. Ieder najaar bedenken we namelijk hoe we het volgende jaar gaan invullen binnen het budget wat we hebben. We letten goed op de gemaakte begroting en met hulp van ons netwerk kunnen we een heel uitgebreid programma neerzetten voor een schappelijk bedrag. Dit jaar hebben we na het jaardiner alle live events afgezegd. Wel hebben we twee online-avonden georganiseerd en een verzorgde Summerschool, online. Dit najaar gaan we een online-avond herhalen. Zo blijven we op veilige manier in contact.

Wij kunnen ons voorstellen dat je dit jaar het gevoel hebt dat de investering die je hebt gedaan in het lidmaatschap van Fem2business niet overeenkomt met wat je de voorgaande jaren hebt gekregen. Als je zakelijk ook tegenslag hebt is dat dubbel zuur. Wij willen jou daarom de mogelijkheid bieden om de helft van je bijdrage terug te vragen. Wil je van dit aanbod gebruik maken dan mag je contact opnemen met Irma op 06-24657226 zodat zij dit voor jou in gang kan zetten.

Zo staan we samen sterk, ook tijdens Corona.