Chantal van der Borg

Borg Belastingadvies

Al jaren adviseer ik ondernemers en particulieren over fiscale, financiƫle en juridische vraagstukken. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om het optimaliseren van de fiscale positie, advisering over de juiste bedrijfsvorm, inkomens- en vermogensplanning en nalatenschapsplanning. Daarnaast kan ik ook behulpzaam zijn bij het verzorgen van de fiscale aangiften en het opstellen van de jaarcijfers van een onderneming.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vind ik heel belangrijk. Alleen op die manier kan ik mijn werkzaamheden op een goede manier doen en er voor zorgen dat alle fiscale mogelijkheden optimaal worden benut.

Ben je benieuwd naar de manier waarop ik werk, neem gerust contact met mij op!

Chantal van der Borg
Witte Paal 353
1742 LE Schagen
06-53160556
[email protected]
www.borgbelastingadvies.nl