Anneke-van-der-Kruit

Anneke van der Kruit

Graag verwelkom ik je voor een heerlijke schoonheidsbehandeling bij Velvet Beauty. 

Mijn naam is Anneke van der Kruit en al vele jaren is mijn salon aan de Nes 48 in Schagen een vertrouwd adres voor vele dames (en heren).  

Iedere behandeling stem ik specifiek af op de behoefte van jouw huid. Ik luister naar jouw wensen en kijk wat jij nodig hebt. 

Na een (kruiden)voetbad mag je heerlijk ontspannen in mijn comfortabele stoel met stoelverwarming. De combinatie van mijn twee specialisaties; gerichte massage technieken en afgestemde aromatische oliën, maken dat je als herboren weer uit de stoel zult stappen. 

Tijdens de behandelingen gebruik ik uitsluitend producten met een natuurlijke basis. Deze producten zijn puur en zitten vol werkzame stoffen om jouw huid op te peppen. De zachte bindweefselmassage zorgt dat jouw huid een goede doorbloeding ervaart, waardoor je een frisse, gezonde uitstraling behoud. De behandeling richt zich zowel op je gezicht als op je schouders, handen en voeten. Zeker ook je hoofdhuid wordt niet vergeten. 

In mijn salon waar je mijn lievelingskleur violet in alles terugziet, mag je alle spanning loslaten en genieten van dit momentje voor jezelf.  

Bel je mij voor een afspraak? Behandelingen kunnen ook in de avond plaatsvinden. 

06-16 63 40 16

Hartelijke groet,

Anneke van der Kruit

www.velvetbeauty.nl

[email protected]